Rüyada ekili mercimek görmek

Rüyada ekili mercimek görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, hanenizde bolluk olacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, refaha erileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada ekili mercimek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada ekili mercimek görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekili tarlada yürümek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday ekili tarla görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada ekili bostan görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekili yer görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada ekili çiçek görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalettir.

Rüyada ekili tarlalar görmek büyük bir borcun altına gireceğine, destek göreceğine yorulur.

Rüyada ekili nohut görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments