Rüyada merdiven altına saklanmak

Rüyada merdiven altına saklanmak kendi işini kurmak için adım atacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, saygın biri olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada merdiven altına saklanmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Rüyada merdiven altına saklanmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada köprü altında saklanmak düşmanların çok üzüleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağın altına saklanmak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masanın altına saklanmak ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, prestij sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağacın altına saklanmak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak altına saklanmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine işarettir.

Rüyada masa altına saklanmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada divan altına saklanmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments