Rüyada merdiven sildiğini görmek

Rüyada merdiven sildiğini görmek tazeleneceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, şansın kapanacağına, yol kat edeceğine işarettir.

Rüyada merdiven sildiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada mermer merdiven silmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalet eder.

Rüyada merdivenleri silmek zenginliğe, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işarettir.

Rüyada merdiven sildiğini görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işarettir.

Rüyada merdiven silmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işarettir.

Rüyada halıyı silmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabak silmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sandalye silmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalet eder.

Rüyada toz silmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments