Rüyada merdivenleri suyla yıkamak

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyla merdiven yıkamak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven yıkamak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu merdiven yıkamak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına işarettir.

Rüyada ev merdiveni yıkamak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiveni yıkamak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton merdiven yıkamak başarıların devamlı olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments