Rüyada mermilerden kaçmak

Rüyada mermilerden kaçmak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, umutsuzluk yaşanacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada mermilerden kaçmak gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Rüyada mermiden kaçmak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, önün açılacağına delalettir.

Rüyada mermilerden kaçmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla mermi atmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada patlamış mermi görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada havan mermisi görmek komşularla ters düşüleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada dolu mermi görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden mermi almak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments