Rüyada meşrubat satmak

Rüyada meşrubat satmak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada meşrubat satmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Rüyada meşrubat satmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına tabir olunur.

Rüyada meşrubat içmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın satmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada bişi satmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saman satmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada insan eti satmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada deterjan satmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tütün satmak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments