Rüyada metro tüneli görmek

Rüyada metro tüneli görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına tabir olunur.

Rüyada metro tüneli gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada metro tüneli görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada metroda olmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada metro kazası görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işarettir.

Rüyada metro bileti almak işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hayatını yoluna koymaya işaret eder.

Rüyada metro binmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada metro gitmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalettir.

Rüyada metroyu kaçırmak mal mülk sahibi olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metrobüse binmek elin bollaşacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments