Rüyada mezar süpürmek

Rüyada mezar süpürmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kötü sözler duyacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işarettir.

Rüyada mezar süpürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada mezarlığı süpürmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet eder.

Rüyada mezar süpürmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine yorulur.

Rüyada mezarlık süpürmek işe giren herkesin kalkınacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada cami avlusu süpürmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Rüyada evin tozunu süpürmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı halı süpürmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, güvenini sarsacağına yorulur.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek başa iş açacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada böcekleri süpürmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments