Rüyada mezara gömüldüğünü görmek

Rüyada mezara gömüldüğünü görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ona kol kanat gereceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işarettir.

Rüyada mezara gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Yeni aktiviteler deneyimleyebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak faaliyetlere katılabilirsiniz.

Rüyada mezara birinin gömüldüğünü görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine tabir olunur.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüp mezara gömülmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Rüyada mezara gömüldüğünü görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, az maliyetle ticarete atılacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada mezara gömülmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada diri diri mezara gömülmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments