Rüyada mezarın üstüne basmak

Rüyada mezarın üstüne basmak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, haneye dertlerin gireceğine , önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili çözülmesi veya anlaşılması imkansız gibi görünen konular varsa, çok yakında çözülebilir ya da olayların arkasındaki nedenler anlaşılabilir.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarların üstüne basmak projenin gerçekleştirileceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne basmak yaşamına bakacağına, tövbe etmeden vefata delalet etmektedir.

Rüyada balığın üstüne basmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin üstüne basmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına yorulur.

Rüyada birinin üstüne basmak başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanların üstüne basmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments