Rüyada mezarlara su dökmek

Rüyada mezarlara su dökmek önemli yerlere geleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlara su dökmek gördüyseniz:

  • Sonunda, tekerleğin icadından beri ertelediğiniz belli bir konu hakkında karar verebilirsiniz ya da vermeniz gerekebilir.

Rüyada mezarlara su dökmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa su dökmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada kendi mezarına su dökmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayır dualarına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara su dökmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta su dökmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mezar su dökmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine yorulur.

Rüyada mezar üstüne su dökmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, borçları varsa ödeyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments