Rüyada mezarlık kapısı görmek

Rüyada mezarlık kapısı görmek kişinin kazancının çoğalacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık kapısı gördüyseniz:

  • Size yapılan önerileri iyice düşünüp, süzgeçten geçirmelisiniz.

Rüyada mezarlık kapısı görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada beyaz demir kapı görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, düzeninin sarsılacağına delalettir.

Rüyada kapı açıldığını görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiği silmek doktordan doktora koşturacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına yorulur.

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzüne kapı çarpmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıda zincir görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı yerinden sökmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Naile

Rüyada birinin sana mezarlığın siyah kapısını aç demek ne demek