Rüyada mezarlık yapmak

Rüyada mezarlık yapmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada mezarlık yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak para kazanmasına da vesile olacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa ev yapmak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık yapmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, mekân değiştireceğine alamet eder.

Rüyada mezara idrar yapmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada mezar yapmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar ziyareti yapmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Rüyada mezar taşı yapmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, gözyaşının kuruyacağına işaret eder.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments