Rüyada mezarlıkta ağaç kesmek

Rüyada mezarlıkta ağaç kesmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, belki ölümler görüleceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, pişman olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada mezarlıktan ağaç kesmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ağaç kesmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç dalını kesmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, bahtın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru ağacı kesmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ağaç kesmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulur.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada ceviz ağacının dalını kesmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ağaç kesmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments