Rüyada mezarlıkta korkmak

Rüyada mezarlıkta korkmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, rızkının eksileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta korkmak gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Rüyada mezarlıktan korkmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Rüyada mezardan korkmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada mezara girmekten korkmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta korkmak borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyadan korkmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya alamet etmektedir.

Rüyada iğneden korkmak bol bol moral depolanacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine işaret etmektedir.

Rüyada trenden korkmak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada doğum yapmaktan korkmak hayırsız olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments