Rüyada mezarlıkta oynamak

Rüyada mezarlıkta oynamak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta oynamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız size istediğiniz alanlarda doğru kararlar almanızda yardımcı olabilirler.

Rüyada mezar üstünde oynamak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta oynamak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada mezar başında oynamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda oyun oynamak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda oynamak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta top oynamak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada saçla oynamak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, mal ve para kazanılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
gül aydın

ruyamda bayağı bir yol yürüyüp mezarlığa gelmek orada davulla oynamak ne anlama gelir