Rüyada minarenin sallandığını görmek

Rüyada minarenin sallandığını görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada minarenin sallandığını gördüyseniz:

  • Gitmeniz gereken yerlere ulaşabilmek için gerekenden biraz daha erken yola çıkmanızda fayda var.

Rüyada sallanan minare görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına işarettir.

Rüyada minarenin sallandığını görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada minareden düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine rivayet eder.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada minareler görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet eder.

Rüyada minarenin yandığını görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kadriye

Rüyamda caminin içinde bebek Mevlüt gibi birsey vardı o sırada büyük bir gürültü ile minarenin bir kısmı yıkıldı deprem oldu sandım ama deprem olmamisti