Rüyada mısır kusmak

Rüyada mısır kusmak istediği başarıya kavuşacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Rüyada mısır kusmak gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada mısır kusmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kendisine ev alacağına tabir olunur.

Rüyada çuvalda mısır görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada mısır patlatmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tane halinde mısır görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada mısır tohumu görmek karamsarlığa düşeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş mısır görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada mısır gevreği yemek getirisinden daha fazla olacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments