Rüyada mor bardak görmek

Rüyada mor bardak görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada mor bardak gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Rüyada mor bardak görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada camdan bardak atmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada çatlamış cam bardak görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü cam bardak görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardak bulmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada bardakta içki görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi bardak görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardak yıkarken kırmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments