Rüyada mor boncuk görmek

Rüyada mor boncuk görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Rüyada mor boncuk gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada mor boncuk görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, hak ve din yolunu bırakacağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada boncuklu kolye görmek kazancının çoğalacağına, hakkıyla kazanca delalet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye hediye almak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, işinde terfi edeceğine işarettir.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu havlu görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada boncuk dizdiğini görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada boncuk yıkamak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments