Rüyada mor dolap görmek

Rüyada mor dolap görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor dolap gördüyseniz:

  • Sizi iyi hissettiren kişilerle olmaya özen gösterin.

Rüyada mor dolap görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Rüyada boş dolap görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada eski bir dolap görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dolap karıştırmak büyük mutluluk duyulacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolapta su görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolapta süt görmek güzel bir evliliğe, hediyeler ve elbiseler alınacağına işarettir.

Rüyada dolap kilitlemek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü dolap görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments