Rüyada mor dudak görmek

Rüyada mor dudak görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çok iyi şeylere, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada mor dudak gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada morarmış dudak görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına yorulur.

Rüyada mor dudak görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağı mor görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret eder.

Rüyada kadını dudağından öpmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada kızı dudağından öpmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments