Rüyada mor eldiven görmek

Rüyada mor eldiven görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mor eldiven gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Rüyada mor eldiven görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada bulaşık eldiveni görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada kirli eldiven görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada kına eldiveni takmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, verdiği emeklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada kına eldiveni görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulur.

Rüyada eldiven görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işarettir.

Rüyada birinden eldiven almak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaleci eldiveni görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments