Rüyada mor ışık görmek

Rüyada mor ışık görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, takdir edilen kişi olacağına, hak yolunu tutacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mor ışık gördüyseniz:

  • Herşeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz veya içine girmek üzeresiniz.

Rüyada mor ışık görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk ışık görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı ışık görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ışığa bakmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, korkularının sona ereceğine işarettir.

Rüyada ateş ışığı görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments