Rüyada mor kavun görmek

Rüyada mor kavun görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor kavun gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Rüyada mor kavun görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun dikmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kavun görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, tersliklerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavun tohumu görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kavun kesmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş kavun görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun satın almak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada tarlaya kavun ekmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments