Rüyada astım hastası görmek

Rüyada astım hastası görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada astım hastası gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada astım hastası olduğunu görmek rızık eksikliği yaşayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına tabir olunur.

Rüyada astım hastası olmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada astım hastası görmek dolayısıyla geleceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada astım ilacı görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada astım olduğunu görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada astım olmak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada astım krizi geçirmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına tabir olunur.

Rüyada hasta amca görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, isteklerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments