Rüyada mor örtü takmak

Rüyada mor örtü takmak işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada mor örtü takmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşmak veya bağlantı kurmak bazı konulara yaklaşımınızı değiştirebilir veya aklınıza yeni şeyler getirebilir.

Rüyada mor örtü takmak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada mor yatak örtüsü görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada mor masa örtüsü görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işarettir.

Rüyada mor örtü görmek çoluk çocuğa karışacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada namaz örtüsü takmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz örtü takmak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mavi örtü takmak üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments