Rüyada mor portakal görmek

Rüyada mor portakal görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor portakal gördüyseniz:

  • Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz.

Rüyada mor portakal görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada portakal yedirmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada muz ve portakal görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir poşet portakal görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ekşi portakal yemek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalet eder.

Rüyada mevsiminde portakal görmek zenginliğe kavuşacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işarettir.

Rüyada ezik portakal görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada soyulmuş portakal görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments