Rüyada mor rengi görmek

Rüyada mor rengi görmek bir sıkıntıya girmeye, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine tabir olunur.

Rüyada mor rengi gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Rüyada mor rengi görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mor rengi elbise görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada saçı mor renge boyatmak huzur içinde yatacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada reiki görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalettir.

Rüyada lila rengi gömlek görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Rüyada ten rengi sütyen görmek parasal durumun düzeltileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada gümüş rengi bilezik görmek kendisini işine veremeyeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada krem renginde yılan görmek kişinin afiyette kalacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments