Rüyada mor soğan almak

Rüyada mor soğan almak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yüksek bir makama geleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Rüyada mor soğan almak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada mor soğan görmek bundan hayır göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine tabir olunur.

Rüyada mor soğan almak allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada mor soğan yemek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet eder.

Rüyada soğan yetiştirmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada tatlı soğan görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada soğanın görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada soğan dikmek eksiği kendinde bulacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments