Rüyada mor taç takmak

Rüyada mor taç takmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, gözyaşlarının dineceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada mor taç takmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Rüyada mor taç takmak zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işarettir.

Rüyada başına yeşil taç takmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz taç takmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik tacı takmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş taç takmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah taç takmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçına taç takmak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada inci taç takmak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments