Rüyada mor taş görmek

Rüyada mor taş görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mor taş gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Rüyada değerli mor taş görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mor taşlı yüzük takmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, en küçük sorunda parlayacağına yorulur.

Rüyada mor taşlı yüzük görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, sorumlulukların azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mor taşlı kolye görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada mor taşlı küpe görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine delalettir.

Rüyada mor renkli taş görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, işlerinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada mor taş görmek makbul olan mallar edineceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments