Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına işaret eder.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kısmetlerin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor topuklu ayakkabı görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek mali olarak küçüleceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada kahverengi topuklu ayakkabı giymek ödeme güçlü çekeceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments