Rüyada mor ve sarı çiçek görmek

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor ve sarı çiçek gördüyseniz:

  • Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada sarı mor çiçek görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine inanılır.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, refahının ve varlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, büyük bir sorun oluşacağına işarettir.

Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek gönül sızılarının dineceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Rüyada mor çiçek dikmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mor çiçek ekmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek kötü günler geçireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments