Rüyada morarmış ayak görmek

Rüyada morarmış ayak görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine rivayet eder.

Rüyada morarmış ayak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Rüyada ayakları mor görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ayağında morluk görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı morarmış görmek mal edineceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada ayağını mor görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada morarmış ayak görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada ayakları morarmış görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor ayak görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarını morarmış görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments