Rüyada morarmış surat görmek

Rüyada morarmış surat görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Rüyada morarmış surat gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Rüyada morarmış surat görmek yeni hobiler edinileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada mor surat görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına inanılır.

Rüyada suratını siyah görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada beyaz surat görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada surata tükürmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, tüm sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin suratına işediğini görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada surat görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments