Rüyada müdüre görmek

Rüyada müdüre görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada müdüre gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Rüyada milli eğitim müdürünü görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinin müdürünü görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada çalıştığı yerin müdürünü görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, bir hastalığa maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürle kucaklaşmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi müdürünü görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada il emniyet müdürünü görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdür yardımcısı görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments