Rüyada müdürü tarafından öpülmek

Rüyada müdürü tarafından öpülmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdürü tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz olabilir veya size akılcı tavsiyelerde bulunan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada müdürü tarafından öpülmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, umutlanacağına inanılır.

Rüyada müdür tarafından azarlanmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdürünü hasta görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada müdürleri görmek adını aklamayı başaracağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına işaret eder.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak herkesin takdirinin toplanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet eder.

Rüyada il emniyet müdürü görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına tabir olunur.

Rüyada müdürle kavga etmek önemli atılımlar yapacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada müdürünü evinde görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments