Rüyada müdürün ağladığını görmek

Rüyada müdürün ağladığını görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, eve kapanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Rüyada müdürün ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada müdürün ağladığını görmek tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdürünün ağladığını görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalettir.

Rüyada genel müdürle öpüşmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürünü öpmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada müdürle toplantı yapmak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada emniyet müdürü olduğunu görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada eski genel müdür görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada genel müdürle tartışmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments