Rüyada müdürünün elini öpmek

Rüyada müdürünün elini öpmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada müdürünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada müdür eli öpmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürün elini öpmek hayatınızın neşe dolacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada müdürünün elini öpmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalettir.

Rüyada müdürü öpmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine yorulur.

Rüyada müdürünü öpmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sorunların günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada müdür öpmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürle el sıkışmak rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments