Rüyada mum yakmak

Rüyada mum yakmak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet eder.

Rüyada mum yakmak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada türbeye mum yakmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada mumu yakmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mum yakmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada türbede mum yakmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı mum yakmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, günaha gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta mum yakmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalettir.

Rüyada kilisede mum yakmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, sözleri tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çakmakla mum yakmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments