Rüyada nakışlı perde görmek

Rüyada nakışlı perde görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, mal ve para kazanılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada nakışlı perde gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Rüyada nakışlı perde görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada nakışlı çorap görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulur.

Rüyada beyaz nakış görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına delalettir.

Rüyada nakış yapmak sermayenin harcandığına değeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nakış ipliği görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine inanılır.

Rüyada nakış makinesi görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nakışlı yüzük görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada nakış işlemek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments