Rüyada nar satmak

Rüyada nar satmak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, zenginliğe kavuşulacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada nar satmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada nar satmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Rüyada nar istemek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada nar ve nar ağacı görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada nar ve elma toplamak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan nar toplamak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalettir.

Rüyada kudret narı görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta nar toplamak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments