Rüyada nar ve armut görmek

Rüyada nar ve armut görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, güzel bir iş fırsatına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada nar ve armut gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada nar ve armut görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara inanılır.

Rüyada armut yemek ve toplamak stres ve sinirden uzak durulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük armut yemek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve armut görmek kişinin şifaya kavuşacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi armut yemek maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada armut bahçesi görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz ve armut görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve armut toplamak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments