Rüyada nasır yolmak

Rüyada nasır yolmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine yorulur.

Rüyada nasır yolmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Rüyada nasır yolmak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına tabir olunur.

Rüyada nasırdan kurtulmak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, karısının çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada elleri nasırlı görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına tabir olunur.

Rüyada nasır çıktığını görmek sonunda maddi zarara gireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada nasır kesmek allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet eder.

Rüyada nasırlı ayak görmek hep dua edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ayağının altında nasır görmek çözüm yolları bulamayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nasırlı el görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments