Rüyada nemli duvar görmek

Rüyada nemli duvar görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, heveslerin söneceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada nemli duvar gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada duvarın nemlendiğini görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada nemlenmiş duvar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Rüyada duvarda nem görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarı nemli görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine inanılır.

Rüyada nemli duvar görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada nemli tuz görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, yüksek mevkilere getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nemli tavan görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada rutubet nem görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments