Rüyada nergis görmek

Rüyada nergis görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nergis gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Rüyada nergis soğanı görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nergis çiçeği almak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nergis çiçeği görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, hasret giderileceğine delalet eder.

Rüyada nergis koklamak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nergis topladığını görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına inanılır.

Rüyada birinden nergis almak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada beyaz nergis görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına inanılır.

Rüyada nergis görmek yeni projelere atılacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments