Rüyada nikah şahitliği yapmak

Rüyada nikah şahitliği yapmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada nikah şahitliği yapmak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada nikah şahitliği yapmak ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada nikah şahidi olmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah şahidi görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada şahitlik yapmak aile içindeki huzurun kaçacağına, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yalancı şahitlik yapmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işarettir.

Rüyada aldatmaya şahit olmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada şahit olmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments