Rüyada nişanı atmak

Rüyada nişanı atmak kısmetin kapanacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yeni bir hayata başlayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, problemlerini çözeceğine işaret eder.

Rüyada nişanı atmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada nişanı atmak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Rüyada nişan yüzüğünü atmak parasının ve canın güvende olacağına, bütçesinin daralacağına yorulur.

Rüyada nişan yüzüğü atmak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlanmak ve nişan atmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlan atmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada nişan atmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada nişanlıya tokat atmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada nişanlanmak ve nişanı atmak pek az kazanç getireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments