Rüyada nişanlanmak istememek

Rüyada nişanlanmak istememek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, fesat kimselerin çıkacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada nişanlanmak istememek gördüyseniz:

  • Her an her şey olabilir.

Rüyada istemeyerek nişanlanmak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada istemeden nişanlanmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada istemeden nişanlandığını görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, talihinin artacağına rivayet eder.

Rüyada istemediği biriyle nişanlanmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak huzura ve sıhhate kavuşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada nişanlanmak istememek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi istememek daha kararlı bir kişi olunacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Pınar

Merhaba rüyada tanıdığımız olan biriyle nisanlaniyordum ama ben istemiyorumdum Nisan olmuştu ama nişanı atmak istiyordum

Ayfer

Nişanlandım parmağımda yüzük nişanlandığım kişi benim sevdiğim adam ama onu istemiyordum kalbim sevgilimdeydi nişanı atmak istiyordum atmadım

Rumeysa

İyi günler rüyamda beni nişanlandiriyolardi tanimadigim birisiyle ben bişey demiyordum ama istemiyodum

Yilmaz

Rüyamda ailemin beni akrabalar sayesinde tanıdığımız biriyle evlendirmek istediğini gördüm yüzükleri takmıştık nişandan 2 gün önce ben aileme evlenmek istemediğimi söylediğimde ise vazgeçmişlerdi

Semanur budak

Rüyamda zorla nişanlandırmaya çalışıyorlardı ben istemiyordum nişanlanmamı isteyen oğlan tarafı sürekli nişanlanacaksın diyordu